Sluit je aan bij de Coöperatie expert

De Coöperatie expert is een netwerk van zelfstandig ondernemers die advies geven op heb gebied van samenwerkingsverbanden. We hebben een regio-indeling om zo dicht bij onze klanten te zijn. Daarnaast heeft een aantal leden een specifieke expertise ontwikkeld of ingebracht, bijvoorbeeld op het gebied van energiecoöperaties, regionale ontwikkeling of sociocratische besluitvorming.

Kenmerkend voor onze aanpak is dat we praktisch en oplossingsgericht zijn. Onze klanten willen samenwerkingen die werken, en dat uit zich in korte statuten, helder geschreven overeenkomsten en gericht advies.

Wie zoeken we dan? Zelfstandig adviseurs die geloven in de kracht van samenwerking.  Onze website toont onze verschillende doelgroepen en toepassingen. Ervaring of aantoonbare affiniteit met coöperaties is een pré, maar niet strikt noodzakelijk. We zoeken niet expliciet juristen, maar wel mensen die overeenkomsten kunnen lezen en aanpassen. Je moet jezelf en onze diensten weten te verkopen, want we verwachten wel dat je ‘de boer op gaat’ en presentaties geeft.

Intern hebben we een heldere structuur waar klein deel van je omzet gebruikt wordt voor marketing en conceptontwikkeling. Ook belonen we het onderling als je diensten van een collega verkoopt. We vertellen je er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Alfred Griffioen, 06-24776865 of alfred.griffioen@cooperatieexpert.nl.