Annemieke Wolff

Contactgegevens

Telefoonnummer

06-‭30750030

Email

annemieke.wolff@cooperatieexpert.nl

Uitvalsbasis

Hengelo

Profiel: verbinder, zakelijk inzicht, ondernemend, groot netwerk, (maatschappelijk) betrokken, luisterend oor, empathisch, integer

Annemieke is intrinsiek gemotiveerd om mensen en organisaties met elkaar in contact te brengen, ze te verbinden om zo elkaar te kunnen versterken. Het is haar uitdaging om maatwerkoplossingen te vinden voor financiële vraagstukken. Sparringpartner voor ondernemers.

Relevante projecten

Eigenaar van Wolff Connect Na jarenlange ervaring als accountmanager bedrijven in het bankwezen is zij in 2015 gestart met haar eigen adviesbureau. Ze begeleidt en adviseert MKB ondernemers en starters. Voor, tijdens en na financieringstrajecten. Daar is nu samenwerking door middel van een coöperatie aan toegevoegd
Gecertificeerd Extern Vertrouwenspersoon Na haar opleiding tot basis counselor en met 6 jaar ervaring als intern Vertrouwenspersoon is ze sinds februari 2018 beschikbaar voor bedrijven en organisaties als gecertificeerd Extern Vertrouwenspersoon.
 Projectmanager Hof van Twentse Uitdaging De Uitdaging biedt een platvorm waar samenwerking tussen maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven met het lokale bedrijfsleven tot stand komt. 
Diverse vrijwilligersfuncties Ondernemerscoach bij Qredits
Voorzitter Stichting Vrienden van MeeReizen
Penningmeester De Slinger Hengelo
Diverse algemeen bestuursfuncties binnen ondernemersnetwerken
Lid van de Raad van Toezicht Zorggroep Erve Het Geurts