Debbie van der Veen

Contactgegevens

Telefoonnummer 06-1898 5398
Email debbie.van.der.veen@cooperatieexpert.nl
Uitvalsbasis Amersfoort

Profiel: ervaren ondernemer, jurist en bestuurder

Debbie heeft jarenlang ervaring als jurist zowel voor bedrijven als werknemersorganisaties.  Als secretaris van de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen van een multinational heeft zij de beursgang begeleid. Sinds 2011 is Debbie zelfstandig ondernemer en is initiatiefnemer geweest voor diverse samenwerkingsverbanden tussen ondernemers waaronder het oprichten van een inkoopcoöperatie. Debbie weet als geen ander partijen te verbinden en de betrokkenheid tussen de leden te stimuleren.

Relevante projecten

Vakbond

CAO-onderhandelaar, verantwoordelijk voor het afsluiten van collectieve arbeidsovereenkomsten in diverse bedrijfstakken.

Financiële dienstverlening Leidinggevende van een team van HRM-specialisten. Arbeidsrecht- en arbeidsvoorwaardenspecialist. Onderhandelaar namens de werkgever voor de CAO. Adviseur van de bestuurder in het overleg met de medezeggenschap.
IPO Secretaris van de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen. Opstellen van reglementen. Begeleiding van de beursgang.
Coöperatie Oprichter van een inkoopcoöperatie in de retail
Trainingen Debbie geeft trainingen om mensen effectiever te laten samenwerken en (potentiële) conflicten op te lossen. Bekende klanten van haar zijn Microsoft, Rabobank, Gemeente Amsterdam en vele anderen. Zij is gecertificeerd en opgeleid door toonaangevende psychologen
Coach Debbie is gecertificeerd als Results Coach door het prestigieuze NeuroLeadership Institute. Door middel van haar op het brein gebaseerde coaching helpt zij haar klanten hun prestaties te verbeteren en hun doelen te halen.