Ghislaine Peters

Contactgegevens

Telefoonnummer 06-10531177
Email ghislaine.peters@cooperatieexpert.nl
Uitvalsbasis Amsterdam

Ghislaine Peters

Profiel: Oplossingsgerichte Organizer met een ondernemersgeest

Ghislaine Peters is een organisatietalent in hart en nieren met oog voor detail, gevoel voor verhoudingen en een analytische blik. Opgegroeid in een ondernemersgezin weet ze wat erbij komt kijken als je een eigen zaak hebt. Na jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven is zij haar eigen onderneming gestart. Haar focus ligt op het begeleiden en adviseren van ondernemers bij het creëren van overzicht en structuur in hun operationele organisatie. Ghislaine is praktisch ingesteld en denkt in oplossingen en kansen. In haar visie biedt samenwerking met andere ondernemers een belangrijke toegevoegde waarde.

Relevante projecten

Professional Organizing

Begeleiden en adviseren van ZZP'ers en ondernemers bij het efficiënt organiseren van de werkplek, optimaliseren van werkprocessen en ordenen van de (financiële) administratie. Verlenen van (virtuele) organisatorische ondersteuning aan ondernemers.

Facility Management

Inkoop van facilitaire diensten voor een internationale projectorganisatie. Opzetten van kantoorfaciliteiten, coördineren van verhuizingen, organiseren van expatfaciliteiten.

Contractbeheer en leveranciersmanagement

Beheren van leverancierscontracten en service level agreements. Toezien op gemaakte afspraken en contractuele verplichtingen. Heronderhandelen over voorwaarden en tarieven.