Jeroen Leclercq

Contactgegevens

Telefoonnummer

06-53544195

Email

jeroen.leclercq@cooperatieexpert.nl

Uitvalsbasis

Den Haag

`Jeroen Leclercq

Profiel: Ervaren ondernemer en bedrijfsadviseur met straight forward aanpak

Jeroen Leclercq is ervaren ondernemer en werkt als bedrijfsadviseur en interim manager. Hij heeft veel ervaring met het opzetten en vernieuwen van ondernemingsvormen oa binnen de bouw, industrie, grafische sector, management en de zorg. Jeroen is specialist in het opzetten van nieuwe samenwerkingsvormen en zoekt altijd naar de optimale ondernemingsvorm in de situatie. Daarbij kijkt hij niet alleen naar de juridische en financiële aspecten, maar ook naar de bedrijfsmatige en de impact van de ondernemingsvorm binnen de samenwerking. 

Binnen de Coöperatie expert is Jeroen onze specialist voor coöperaties van zzp'ers in de zorg. Hij kent de specifieke problemen rond het werken met verzekeraars en gemeenten en weet ook hoe je een WTZi erkenning kunt aanvragen met je coöperatie.

Hij heeft een eigen adviesbureau, JLQ Consultancy en werkt samen met andere specialisten in de Coöperatie Expert en McSense Business Accelerators. Tien jaar lang heeft hij bedrijfskunde gedoceerd aan de aan de Fotoacademie Amsterdam en doet dat nu nog als gastdocent bedrijfskunde aan diverse HBO’s. 

Jeroen is auteur van het boek 'Ondernemen voor Fotoprofessionals' over het starten als creatief ondernemer.

Relevante projecten

Bedrijfsadviseur Advies en praktische hulp bij oprichting van ondernemersvormen als een eenmanszaak, BV of Coöperatie
Docent bedrijfskunde Doceren van bedrijfskunde aan een HBO opleiding