Profiel: begeleiden en adviseren van de ondernemer in zijn dagelijkse vraagstukken

Paul Smit is in 1990 gestart als aankomend accountant bij KPMG Datam in Amstelveen. Vanaf 1996 heeft hij zijn eigen accountantskantoor in Amsterdam. Hij verbindt zich in 2004 aan het eerste cloudboekhoudpakket ReeLeeZee voor optimale samenwerking met de klant. Zijn visie is dat je als ondernemer de boekhouding grotendeels zelf kan doen met als resultaat steeds actueel inzicht in je financiële administratie.

Paul probeert steeds  vooruit te lopen op nieuwe ontwikkelingen en deze stap voor stap aanbieden aan de klanten. De belangrijkste ontwikkeling voor de periode 2020-2030?  De impact van Klimaatwetgeving op het MKB.

Relevante projecten

Familie convenantHet prive- en ondernemingsvermogen in een traject met ouders en kinderen onder brengen in vorm waarbij de waarde gezamenlijk wordt beheerd en doorgegeven aan het nageslacht.
Aan de keukentafelVoordat het boekjaar wordt afgesloten aan de keukentafel een inschatting maken wat de inkomsten-, vennootschaps- en dividendbelasting gaat worden. Dan fiscaal voorsorteren
Verdieping KlimaatwetgevingDe gevolgen van de invoering van de Klimaatwetgeving vanaf 1-1-2020 tot 2030 zijn van enorme impact voor iedere burger. Advisering van MKB-ondernemers.
VerbeteringstrajectenReorganisaties begeleiden en herstructurering

Informatie management. Financiële afdeling instrueren en kennis overdracht.