Algemene Voorwaarden voor jullie op maat gemaakt

Algemene voorwaarden zijn van groot belang

De kleine lettertjes, iedereen loopt er wel eens tegenaan: bij een abonnement dat helaas weer voor een jaar stilzwijgend is verlengd, of een verzekeringspolis die niet uitkeert. Ze kunnen echter ook in je voordeel werken!

Eén van onze opdrachtgevers: “Toen de klant niet betaalde, moest ik hoge incassokosten maken. Dat kwam me financieel erg ongunstig uit, maar gelukkig had ik mijn algemene voorwaarden: Daarin stond dat de klant deze kosten moest vergoeden.”

Welke voorwaarden gebruik je bij een samenwerking?

Veel coöperaties hebben nog geen Algemene Voorwaarden of gebruiken de voorwaarden van één of meerdere leden, met alle gevolgen van dien: de voorwaarden zijn met elkaar in strijd of in het geheel niet toepasbaar voor coöperaties. Wij hebben daarom een model Algemene Voorwaarden opgesteld, speciaal voor coöperaties. Bovendien kunnen deze Algemene Voorwaarden op maat worden gemaakt naar jullie eigen wensen. Algemene Voorwaarden zijn vaak standaard, maar niettemin zijn er variaties mogelijk. Je kunt je wensen daarin aangeven en overleggen met onze jurist.

Algemene voorwaarden goedkoop en op maat

Voor € 490 exclusief BTW maken wij jouw Algemene Voorwaarden naar jouw wensen op maat. Je krijgt dan een model met tien keuzemogelijkheden en een heldere (digitale) brochure over het werken met Algemene Voorwaarden. Daarnaast kun je, mocht je er niet uitkomen, gebruik maken van een gratis consult tot 30 minuten met onze jurist.

Neem contact op met een van onze adviseurs om dit te regelen.