Onze partners

De Coöperatie expert werkt met verschillende partners om onze dienstverlening te completeren.

Eyevestor logo

Eyevestor is een platform dat je helpt om investeerders te vinden en te betrekken bij je bedrijf. Op Eyevestor kun je certificaten direct uitgeven en beheren.

WeVestr is ideaal om de inbreng en daarmee het aandeel van de founders en andere investeerders in je bedrijf bij te houden. Het platform is overzichtelijk en je kunt snel aan de slag.

MBV is een all round administratiekantoor dat laatste tijd veel ervaring heeft opgedaan met coöperaties. Brigitte Outshoven, de fiscaal juriste van MBV, kijkt graag naar je vragen.

De Fiscalisten Coöperatie weet alles van de belastingwetgeving èn van coöperaties. Met deze unieke combinatie hebben ze ook veel van onze groepen geholpen.

De OvernameCoach biedt mens­­gerichte proces­begeleiding bij bedrijfs­opvolging. Specifiek waar het gaat om opvolging binnen de familie is hun expertise onmisbaar.

FIZ Legal heeft de juridische belangenbehartiging van de klant voorop staan. Met een vaste directe contactpersoon zorgt FIZ Legal voor heldere oplossingen in klare taal.