Onze partners

De Coöperatie expert werkt met verschillende partners om onze dienstverlening te completeren.

Eyevestor logo

Op Eyevestor verhandel je de aandelen van je bedrijf, beheer en administreer je je eigen vermogen en communiceer je met je community. Van start-up tot grootbedrijf. Van start tot exit en van enkele medewerkers tot duizenden investeerders, klanten en ambassadeurs!

WeVestr is ideaal om de inbreng en daarmee het aandeel van de founders en andere investeerders in je bedrijf bij te houden. Het platform is overzichtelijk en je kunt snel aan de slag.

De Financieel expert, onderdeel van onze expert groep, is een all-round administratiekantoor met veel ervaring in belastingzaken en het adviseren over en beheren van zakelijke administraties.

De Fiscalisten Coöperatie weet alles van belastingwetgeving én van coöperaties. Met deze unieke combinatie hebben ze ook veel van onze groepen geholpen.

Claassen, Moolenbeek & Partners begeleidt ondernemers op het gebied van strategie, overnames en financiering: van gericht advies tot concrete oplossingen.

VentureCapital.nl / PrivateEquity.nl is een vraag en aanbod, ofwel matchmaking, platform die de verbinding tussen ondernemers en investeerders legt.