Wij zijn de
Coöperatie Expert!

De Coöperatie expert is dé specialist in het opzetten van coöperaties en in het begeleiden van samenwerkingsverbanden.  Sinds de oprichting in 2010 door Alfred Griffioen zijn al meer dan 1200 tevreden groepen geholpen door één van onze specialisten.

Ons team bestaat uit negen experts, die allen waardevolle ervaring op het gebied van samenwerkingen met zich meebrengen aangevuld door persoonlijke specialisaties. De lijnen zijn kort en ons team staat in nauwe verbinding met elkaar. Wij geloven in de kracht van eenvoud en wij zijn actief betrokken in verschillende commerciële en maatschappelijke initiatieven door heel Nederland.

Waarom een coöperatie oprichten?

De coöperatie is een praktische en flexibele rechtsvorm om in samen te werken, voor zowel ideële als commerciële samenwerkingen. De leden van een coöperatie zijn ook de eigenaren en hebben stemrecht tijdens de algemene ledenvergadering, wat een coöperatie tot een zeer democratische samenwerkingsvorm maakt.

Het oprichten van een coöperatie heeft doorgaans nogal wat voeten in de aarde. Na het kiezen voor de juiste vorm en het maken van de eerste onderlinge afspraken moet er veel geregeld en in de gaten gehouden worden. Er komt dus nogal veel op de oprichters af in die eerste fase. Onze klanten waarderen onze begeleiding met name omdat wij het klappen van de zweep kennen, in alle fases van oprichting tot dagelijkse operatie van de coöperatie.

Coöperaties & samenwerkingen die werken!