Krijg hulp bij het oprichten van een succesvolle coöperatie!

Als je de samenwerking op voorhand goed regelt vergroot dit de kans op succes. Wij van de Coöperatie expert weten als geen ander hoe je zo’n goede coöperatie opricht en hoe je er voor zorgt dat de samenwerking blijft werken.

Coöperaties opgericht
100 +
Gem. Klantbeoordeling
1
Jaar ervaring
1 +
Specialisten
1

Waarom de Coöperatie expert?

De Coöperatie Expert is dé expert in Nederland als het gaat om het oprichten en begeleiden van coöperaties. Ons team van adviseurs draagt een schat aan kennis en ervaring met zich mee. Geen standaard statuten maar enkel maatwerk voor jullie samenwerking!

Korte lijnen, een heldere communicatie, duidelijke concepten en een gericht advies kenmerken onze manier van werken. Er staat altijd een expert voor je klaar voor het beantwoorden van je vragen.

Coöperaties & samenwerkingen die werken!

Jullie coöperatie oprichten in 4 stappen

1

Telefonische kennismaking

Tijdens een vrijblijvende kennismaking vragen we om een toelichting op jullie samenwerkingsplannen, jullie achtergronden en maken we een afspraak voor gezamenlijk (online) oprichtingsgesprek. Ook vertellen we je meer over onze werkwijze en de kosten in jullie situatie.

Oprichtingsgesprek

We beantwoorden alle vragen van leden en bepalen samen wat belangrijk is voor jullie samenwerking. Ook checken we of de coöperatie de juiste rechtsvorm is voor jullie samenwerking. Jullie ontvangen hierna de concept statuten.

2

Nazorg

Jullie coöperatie is een feit! Maar daar stopt het niet. We staan vanaf dan voor je klaar met advies, ondersteuning en begeleiding als je ergens tegenaan loopt. Ook kunnen we helpen met jullie administratie en bedrijfsvoering.

4

Ondertekenen

Zijn de volmachten gelegaliseerd en de concept statuten akkoord? Dan is het enkel nog een kwestie van bespreken en tekenen bij onze notaris.

3

Wat kost het oprichten van een coöperatie?

Bij de Coöperatie expert ben je gegarandeerd van een oprichting die perfect aansluit op jullie wensen. Door onze jarenlange ervaring met het oprichten van coöperaties weten we wat belangrijk is om jullie samenwerking zo goed als mogelijk te regelen. We begeleiden jullie in het volledige traject tot aan de notaris, maar ook daarna. Vraag naar de mogelijkheden voor ondersteuning na oprichting. 

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Vul het formulier in en één van onze specialisten neemt telefonisch contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Ook vertellen we je meer over onze werkwijze en de kosten in jullie situatie.

Als een coöperatie niet geschikt is voor jullie samenwerking, dan verwijzen we jullie graag door naar een van onze partners. Wij garanderen je eerlijk advies en een transparante werkwijze.

Kennismakingsgesprek plannen

Anja van Velsen_de Coöperatie expert
Alfred Griffioen

Kennismakingsgesprek plannen