Klantreferenties

Onze adviseurs hebben al meer dan 1200 coöperaties geholpen bij het opzetten van een succesvolle samenwerking. Benieuwd naar een aantal van deze cases en de ervaring van onze klanten? Lees dan snel verder!

Energiecoöperatie DoesWatt

"De Coöperatie expert hielp niet alleen bij de oprichting van de coöperatie, maar heeft ons ook echt bij de hand genomen om de juiste zaken op de juiste momenten te regelen."

Lenteland gemeenschapsboerderijen

"De Coöperatie expert heeft met ons meegedacht en de puntjes de i gezet bij het opzetten van een bijzonder statutenmodel met meerdere ledentypen. Op een dusdanige manier, dat het in de praktijk ook samen werkt."

Co-operations

"Wij hebben ervaren dat de Cooperatieexpert.nl veel deskundigheid over coöperaties in huis heeft en dat inzet voor de klant. Onze ideeën werden getoetst en van deskundig advies voorzien. De adviseurs van Cooperatieexpert.nl zochten naar oplossingen die mogelijk maakten wat wij wilden. Zij hebben hun eigen aanpak én er is ruimte voor het invoegen van onze voorkeuren."

Voedselbos Kabouters

"De Cooperatie expert heeft een overzichtelijk en duidelijk palet aan keuzes waar vrijwel ieder bedrijf mee uit de voeten kan. Door die duidelijkheid hebben we tijd en geld bespaard."