Profiel: senior manager met brede ervaring en adviesvaardigheden

Guus is betrokken, creatief, een mensgerichte senior manager en kijkt altijd vanuit kansen en mogelijkheden. Zijn werkstijl kenmerkt zicht door het maken van “verbinding” op een warme wijze. Verder is hij altijd opzoek naar mogelijkheden om mensen door te ontwikkelen naar een hoger niveau. Vanuit zijn functies is Guus altijd bezig met het verbeteren van individuele prestaties van zijn teamleden, door de kwaliteiten te benoemen en deze verder te ontwikkelingen. Vanuit zijn commerciële drive gaat hij voor het optimale resultaat, waarbij zijn focus vooral gericht is om de toegevoegde waarde van dienstverlening op een juiste wijze over te brengen.

Specialisaties

Maatschappelijke coöperaties, en specifiek de sociale- of participatie coöperaties. Hierin begeleid ik initiatiefnemers en maatschappelijke organisatie om leden met afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden in het organiseren en oprichten van een coöperatie met als doel gezamenlijk te ondernemen en op deze wijze actief te participeren in onze maatschappij.

Energie coöperaties. Organisatieadvies over de ontwikkeling van energie coöperaties en projectbegeleiding van projectcoöperaties, met name postcoderoos-coöperaties. Ik begeleid deze projecten van haalbaarheidsanalyse tot de eerste ledenvergadering.

Relevante projecten

LijnmanagerVerantwoordelijk voor business unit binnen Start People en als zodanig omzet en marge verantwoordelijk.
Human resourcesOpzetten van werving & selectieprocessen voor bedrijven.
VerandermanagementManagen van door en uitstroom van personeel.
MarketingOntwikkelen dienstenpropositie en oprichten van branchespecialisatie.
Commercieel managerVerantwoordelijk voor sales en accountmanagement. Analyseren, bewerken en verwerven van opdrachtgevers.
ProjectmanagerBegeleiden van postcoderoos projecten en deze “stekkerklaar” opleveren aan initiatiefnemers.