Fiscaal spreekuur voor coöperaties

Financieel expert is een all round administratiekantoor en maakt deel uit van onze Expert groep. Je kunt bij ons terecht voor een complete ontzorging op het gebied van administratie en fiscale zaken. Ook organiseren wij een fiscaal spreekuur specifiek voor coöperaties.

In dit artikel

Financieel expert is een allround administratiekantoor en maakt deel uit van onze Expert groep. Je kunt bij ons terecht voor een complete ontzorging op het gebied van administratie en fiscale zaken.

Antwoord op je fiscale vragen

Bij voldoende animo organiseren wij graag een fiscaal spreekuur, waarbij jij je fiscale vraag of vragen kunt stellen. Niet alleen worden zo jouw vragen beantwoord, maar je leert wellicht ook van de vragen die andere deelnemers stellen.

De structuur van het spreekuur

We beginnen het spreekuur met een rondje vragen. Iedereen die zich heeft opgegeven voor het spreekuur kan ook vooraf twee vragen opsturen. Als er behoefte en tijd is zal er ook meer algemene fiscale informatie gegeven worden. Het spreekuur staat open voor minimaal 2 en maximaal 8 deelnemers, de kosten zijn 75 euro per deelnemer. Als er meer interesse is dan organiseren we meerdere spreekuren.

Opgeven

Wil je meedoen aan een spreekuur? Stuur dan een e-mail met je gegevens, en mogelijk al je vragen, naar info@cooperatieexpert.nl. We plannen dan binnen een aantal weken een eerste spreekuur in.

Direct contact met een adviseur?

Deel dit artikel