Fiscaal spreekuur voor coöperaties

MBV is een all round administratiekantoor dat laatste tijd veel ervaring heeft opgedaan met coöperaties en vanuit de Coöperatie expert werken we graag met ze samen. Brigitte Outshoven de fiscaal juriste van MBV en organiseert een fiscaal spreekuur specifiek voor coöperaties.

In dit artikel

MBV is een all round administratiekantoor dat hun klanten met een vast team van deskundige mensen al meer dan 25 jaar ontzorgt.  Van administraties, aangiften, (echtscheiding) mediation, hypotheken en verzekeringen tot fiscaal-juridisch advies. De laatste tijd heeft MBV veel ervaring opgedaan met coöperaties en hebben zij hierin een mooie samenwerking gevonden met de Coöperatie-expert. 

Antwoord op je fiscale vragen

Brigitte Outshoven is al 3,5 jaar de fiscaal juriste van MBV. Zij heeft sinds 2001 ruime ervaring op fiscaal-juridisch gebied opgedaan en blijft vaktechnisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor het fiscale spreekuur is zij namens MBV de aangewezen persoon voor alle fiscale vragen welke leven op het gebied van de coöperaties. 

De structuur van het spreekuur

We beginnen het spreekuur met een rondje vragen die Brigitte zal beantwoorden. Iedereen die zich heeft opgegeven voor het spreekuur kan ook vooraf Brigitte twee vragen sturen. Als er behoefte is zal ze ook meer algemene fiscale informatie geven. Het spreekuur staat open voor maximaal 8 deelnemers, de kosten zijn 75 euro per deelnemer. Als er meer interesse is dan organiseren we meerdere spreekuren.

Opgeven

Wil je meedoen aan een spreekuur? Stuur dan een email met je gegevens en mogelijk al je vragen naar brigitte.outshoven@mbv-nijkerk.nl. Zij plant dan binnen een paar weken een eerste spreekuur in.

Direct contact met een adviseur?

Deel dit artikel