Begeleidingsabonnement

Als bestaande coöperatie komen er steeds nieuwe vraagstukken op je pad. Hoe regelen we het met nieuwe leden? Moeten we de winstverdeling aanpassen? Iemand wil afscheid nemen, hoe werkt dat? Maar ook jaarlijks heb je te maken met de jaarvergadering of het toepassen van de verlengstukwinstregeling. De Coöperatie expert neemt met dit begeleidingsabonnement regelmatig contact op en staat altijd klaar voor je vragen.

Inhoudsopgave

Een vast aanspreekpunt voor al je vragen

De adviseur die jullie ook bij de oprichting heeft begeleid wordt jullie vaste aanspreekpunt voor al je vragen. Hij of zij:

  • Blijft direct na de oprichting betrokken en helpt jullie bij het maken van onderlinge afspraken en de keuzes in de ledenovereenkomst.
  • Neemt regelmatig contact op om te horen hoe het gaat
  • Checkt jaarlijks met jullie of je aan alle formaliteiten hebt voldaan
  • Denkt mee en geeft advies over het samenwerken als groep, zowel waar het gaat om de ‘harde’ als de ‘zachte’ aspecten
  • We streven ernaar om als onderdeel van dit abonnement in elk geval één keer per jaar bij jullie langs te komen, dit kan ook kort na de oprichting zijn. Ons bezoek is ook uitwisselbaar met een uur support van één van onze juridisch specialisten.

Daarnaast houden we jullie op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van jullie type coöperatie en ontvang je standaard updates als er nieuwe documenten of modellen komen.

Een eenvoudig abonnement, jaarlijks opzegbaar

De kosten hiervoor bedragen 450 euro per jaar exclusief BTW, die we factureren aan het begin van het jaar. Je kunt jaarlijks het abonnement opzeggen.